Peter Foppa Forsberg och andra hunkar

Glada innan matchen
Ni vet ju alla hur matchen var, och slutade. Vi gick 15 minuter innan avblåsning för att slippa trängseln i tunnelbanan. Tågen gick bara var 15:e minut, korta tåg dessutom.
Norra stå
Norra Stå
Danskjävlar Danskjävlar
Zlatan Mellberg, Zlatan och Chippen
Henrik Larsson Daniel Majstovovic, Isaksson och Henrik Larsson
Så nu är jag av med fotbollsoskulden. Hur var det då? Ja, det är ju kul när alla sjunger och hejar och applåderar. Det gillar jag. Men annars var det ganska mycket tenniseffekt. Och då menar jag inte att Söderling är fantastisk. Utan att bollen studsar fram och tillbaka över planen och man vrider huvudet för att följa efter. Som ett fån.
När det blev långtråkigt funderade jag över vilket som är snyggast:
1. Instoppad tröja eller inte?
2. Rakad skalle Daniel Majstovovic eller tonårshår som Kim Källström?
3. Lång som Zlatan eller lagom som Henke Larsson?
4. Vuxna karlar i Sverigetröja eller vuxna karlar med svenska flaggan målad på kinden?
Svar:
1. Instoppad. Smickrande för rumpan.
2. Rakad. Så skönt at ta på. För övrigt var det jag som snaggade min man häromveckan. Ni som tycker att han är snygg.
3. Lagom är alltid bäst.
4. Inget av dem. Män i Sverigeattiraljer är extremt omanligt.
Kvällens höjdpunkt, i för sig innan matchen, men det gills ändå, var att Peter Forsberg satt bredvid oss på VIP-avdelningen där vi åt mat innan matchen och fikade i halvlek. Jag frågade om jag fick fota honom för min blogg.
-Absolut, svarade han leende.
-Fast det är en gravidblogg så du kanske inte vill vara med i den?
-Haha, nej det kanske jag inte borde.
-Fast idag blir det ett fotbollsinslag, och så lite hockey om du är med, så SÅ gravid är den inte.
-Haha, jo men visst!
Foppa Forsberg
Fikapaus
Foppa till höger. Jag till vänster.
Dessutom satt Robinson-Ellinor bakom oss på läktaren.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer