Podcasten Joller om sömn

Jag är en flitig gäst i podcasten Joller från Philips Avent. Nu finns det ett nytt avsnitt att lyssna på som handlar om sömn. Man kan lyssna direkt i detta blogginlägg nedan eller lyssna via itunes. I avsnittet pratar jag tillsammans med Åse som driver bloggen 56kilo. Vi lärde känna varandra för ett par år sedan och jag är väldigt glad över att ha henne i mitt liv. Förutom att vi bytte boende i somras så att vi fick en Helsingborgsvecka och familjen Falkman Fredriksson en Stockholmsvecka så har vi varit i Helsingfors tillsammans också. Jag älskar Åse nyaste # på instagram: #56kilomuskler, på det temat kommer mer inspiration från Åse i december/januari, håll utkik alla 56kilo-fans! Podcast-1024x1024  

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer