Cardiass 3.0

Jag har en stor förkärlek för kombinerade konditions- och styrkepass. Särskilt kär är jag i Cardiass-konceptet jag jobbar med. Ikväll testade jag ett nytt pass på mina deltagare som kör onsdagspasset “Lofsan surprise” på Rosa Skrot varje vecka. Jag döpte passet till CardiAss 3.0 eftersom jag har flera pass i serien. Detta upplägg är nog det grymmaste av dom alla men det är också charmen tycker jag. Ni får suga på karamellen ett tag till innan det kommer en videoblogg med passet. Först ska jag köra det tillsammans med ett gäng bloggläsare uppe i Umeå i slutet av oktober!
 
 Direkt efter den lilla roadtripen där både Jokkmokk och Umeå är på kartan åker jag till New York och sedan nästan direkt tillbaka till sol och värme på älskade Playitas, Guds gåva till träningsfreaket. Den här gången ska barnen få följa med till Playitas!
 


Stor längt på sol och bad redan nu. Rhodos i början av september gav oss mersmak!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer