Premiär på Rosa Skrot

I dag gjorde jag och ett par PT-kunder premiär på mitt nya gym där jag kommer att jobba, nämligen Rosa Skrot. Egentligen skulle jag ha kört heldag från 06 till 1530 men med barnen fortfarande sjuka fick Hans och jag VAB-pussla så att jag i alla fall kunde jobba ett par timmar på eftermiddagen.
Jag älskar gymmet på Rosa Skrot, det passar mig och sättet jag jobbar på perfekt. Jag är mån om att kunna vara privat med mina kunder och kunna samtala med normal volym. I och med att allt fler medlemmar på Sats (där jag jobbat i snart 7 år) tränar med skivstång och släpper stången från luften rakt ner i golvet så försämras både min arbetsmiljö och kvaliteten på timmen med personlig träning för min kund. När det smäller väldigt högt från stänger, samtidigt som det är hög musik och många som skriker när de tränar är det svårt för mig att göra mig hörd till kunden. Atmosfären i lokalen blir väldigt stökig och jag tycker att det försämrar kvaliteten på upplevelsen. Mina kunder investerar både tid, energi och pengar i våra träningspass och då är den totala helhetskänslan viktig. I alla fall för mig och den tjänst jag levererar. På Rosa Skrot är det perfekt miljö för att kunna träna hårt och tungt samtidigt som alla medlemmar visar hänsyn och tillsammans månar om att träningsmiljön ska tilltala alla. Ingen tar mer plats än någon annan vare sig rumsligt eller auditivt.
Kom förbi och hälsa på om ni är nyfikna och vill känna på atmosfären själva!


Titti Schultz från Rix FM blev min första PT-kund på Rosa Skrot.


Inte allting är rosa. Kettlebellsen är svarta. Men smithmaskinen är rosa.


Jag vet inte vad Titti gör här… Vilar kanske?


I den här salen kör jag mina workshops. På lördag kommer 20 gravida tjejer och lär sig mer om träning under graviditet. Det finns en plats kvar efter ett återbud om du vill komma du med!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer