Prioriteringar i december

 December är för många en månad full av olika sorters deadlines. Att träningen prioriteras bort till förmån för jobb och olika typer av julavslutningar och liknande är ingen katastrof. Om du har en jul med några extra dagar ledigt från jobb, skola och andra uppdrag kan du med gott samvete prioritera att få klart det du vill och behöver nu för att istället träna lite extra i jul. Kör kondition utomhus i dagsljus på förmiddagen och styrka på eftermiddagen eller dra med familj, släkt eller vänner på en promenad innan maten. Bara för att träningen uteblir just nu behöver du inte deppa, ladda istället för en ny period senare i december!
 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer