Träning innan Phi Phi Island

Idag ska vi åka ut till Phi Phi Island och snorkla. Jag räknar med att vi kommer att vara helt slut när vi kommer tillbaka till hotellet så Hans och jag satte klockan tidigt imorse och körde ett pass i gymmet innan barnen vaknade. Vi satsade på ett kort men effektivt pass för styrka och kondition mixat.
 
 Dagens träningspass såg ut så här:
 
 3*1 minut löpning med 6 hantelrodd efter varje. 3*1 minut löpning med 12 bicepscurl efter varje. 3*1 minut löpning med 10 hantelpressar efter varje. Ingen vila.
 
 Svettigt TROTS 14-gradersAC!
 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer