Rabattkod till Stora löparboken för kvinnor

 

Jag vet att det blir mycket om boken just nu, ni får stå ut med det. 🙂bokus_stora_loparboken_200x340

Jag har ordnat en rabattkod till er som ni kan använda på Bokus. Skriv in koden spring i kassan så får ni 20:- rabatt på boken, Bokus kör fri frakt vid köp över 99:- Ni kan läsa mer HÄR.

Senare idag kommer en ny videoblogg här på bloggen och min youtubekanal, där jag lagar mat. Haha, det vill ni inte missa. Hans och Rebecca var så nervösa innan när vi skulle filma, matlagning är inte min starka sida om man säger så. Det är lättare att prata magträning framför kameran än att garnera lax!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer