Redo för avfärd

Nu är det dags för oss att strax ta taxi till Birkaterminalen och kliva ombord på Birka-båten. Min keynote-presentation är klar och datorn packad. Skönt att allt är klart. Det är alltid lite pirrigt att föreläsa, speciellt i ett sammanhang man inte är van vid, som på ett kryssningsfartyg men det kommer att gå bra. När vi anländer Stockholm imorgon ska jag bara hem och hämta väskan och sedan åka direkt till Göteborg. Vad jag ska göra där får ni veta senare. 🙂
 


Kvällens outfit


Mellanmålssmoothie med hallon och lakrits!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer