Itrim och Birka

 Idag har jag en fullspäckad dag, och inte bara det, det är massa ovanliga händelser på schemat. Jag var på Rosa Skrot tidigt imorse, nu har jag en paus från PT-kunder och ska i väg på ett studiebesök på Itrim på Södermalm. Jag har aldrig varit där och vet inte så mycket om deras koncept så det ska bli väldigt intressant.
 
 Efter gruppträningspasset Kick Ass Mamas här på Rosa Skrot och några PT-kunder till så ska jag i väg till Slussen där Birka Cruises lägger till. I kväll och imorgon gör jag två föreläsningar på temat träning, kost och hälsa. Inriktningen är “på ett lagom sätt” och handlar om hur man jobbar med sin hälsa på ett långsiktigt och hållbart sätt.
 
 Kul dygn som väntar!
 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer