Redo för avfärd!

Jag har precis gjort mig hemmastadd i min Deluxehytt här på Silja Galaxy, lyxiga små rum med hotellkänsla. Det stora fönstret ger jättemycket ljus och det ska bli härligt att dra upp gardinen imorgon bitti efter en hel natts sömn.

Emma-Lou kånkar Goodiebags

Nu ska jag möta upp de andra Bloggmammorna och tjejerna från Loppi.se för en drink i pianobaren. Sedan ska vi hälsa på hos kaptenen. 🙂 Det vankas skaldjursmiddag och vinprovning ikväll. Jag är inget vinfan men det finns nog alternativ.

Hoppas ni har en trevlig torsdagskväll!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer