Pedikyr och nagelfix

I skrivande stund sitter jag i en massagestol samtidigt som en tjej fixar mina fötter och en annan gör stans snyggaste naglar.


Nu under sommaren ska jag bli bättre på att pyssla om mina fötter. De sliter ju järnet för mig varje dag. Jag har fått ett helt fotspapaket från CCS som jag ska göra bad och smörja med.


Om några timmar kommer en taxi och plockar upp mig för avfärd till Frihamnen och Tallink Silja. Loppi.se står som arrangör för ett dygn till havs med ett gäng Mammabloggare.
Jag sa ju att den här veckan skulle bli fabulous!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer