Restaurang Fino på Sunwing Resort Makrigialos

Igår tog vi en promenad upp till den andra stora hotelldelen där det vanliga Sunwingkonceptet råder. Där ligger restauranger som serverar typisk chartermat; pizza, pasta, korv och lite grekiskt. Sixten sov så vi passade på att äta lite lunch innan han vaknade. Jag åt souvlaki på fläskkött och Hans en grekisk sallad. Jag är van att äta en rejäl lunch hemifrån men hans vill bara ha lite lättare mat mitt på dagen så det blir en bra kompromiss.

Vi tittade också på hur de andra poolområdena såg ut och vilka lägenheter och balkonger man kan bo i om man bor däruppe på Sunwing Resort. Jag måste nog avhandla det resonemanget i ett senare inlägg för oj vilken skillnad det är mot Ocean Beach Club!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer