VINNARE VECKA 4 PHILIPS AVENT STOCKHOLM BABY GUIDE CHALLENGE

Nu har jag äntligen utsett den sista vinnaren i Philips Avent Stockholm Baby Guide Challenge! Totalt har jag fått in över 100 tips på olika platser, restauranger, caféer, museum, gym, öppna förskolor och så vidare som alla är extra lämpliga för oss som rör oss med småbarn. Stort tack för er hjälp!
Den sista vinnaren i utmaningen är Mirre som tipsar om hotellfoajéer. Om jag har ett viktigt möte men måste ha med Baxter brukar vi ses på ett hotell. Bra tips Mirre!

Hör av dig till mig med din adress och telefonnummer så får du din Philips Avent Babywatch!
Jag ska sammanställa alla era tips och lägga in de i min karta så att ni har massa bra förslag på vad ni ska göra när ni är i Stockholm nästa gång!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer