Restaurang Fino & Sunset Lounge på Sunwing Side East Beach

Hans och jag hade ju barnvakt en kväll när vi var i Turkiet och åt på Restaurang Fino, en av hotellets middagsrestauranger. Det kändes så oerhört lyxigt att för två timmar kunna koppla bort ALLT som har med barnen att göra, kunna äta i lugn och ro, prata viktiga saker (typ kärlek och sånt trams), titta varandra djupt in i ögonen och så vidare… 😉
Vi besökte restaurangen vid ett senare tillfälle (mer om det i ett annat inlägg) och båda gångerna blev vi positivt överraskade av både menyn och maten. Jag beställde en mixed grill och även om jag är en tjej som äter kopiösa mängder mat så orkade jag inte allt kött, och då beställde jag ändå ingen potatis till maten. Tummen upp för både förrätter, varmrätter och efterrätter.
Klockan 20 bröts förtrollningen och barnvakten ville gå hem men vi tog med barnen till en av hotellets barer och fortsatte festen där. Våra vänner Sofia och barnen Emelie och Nathalie kom förbi vårt hotell och tillsammans hängde vi uppe i Sunset Lounge medan kvällens show pågick på den stora scenen. Jag hade gärna tillbringat fler kvällar under våra två veckor i Side ute på hotellets olika delar men det är inte helt lätt när Sixten och Baxter är i den åldern de är i just nu. Men jag ser fram emot nästa sommar och resorna därefter när pojkarna är lite äldre och sitter mer still. Om den åldern nu någonsin kommer…

 
 

 

 
 
 

 
 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer