En sommardag i stan

Vi har en mellandag hemma i stan idag för att uträtta några ärenden. Vår nya bil fick ett stenskott på framrutan typ första veckan så det känns lite surt. Men nu är den på verkstaden så att vi slipper köra med det i två veckor. Hans är och hämtar bilen nu och sen ikväll ska jag in och jobba lite på gymmet. De ringde och frågade om jag kunde köra en cykelklass ikväll så 75 minuter intervaller på cykel blir dagens träningspass. För övrigt har jag jordens träningsvärk i ryggen idag.
Idag har gräbsen och jag hängt hemma på Mariatorget. Vi körde ett race i lekparken och kollade på fontänen och sen drack vi smoothie och åt yoghurtglass på SqueezedUp. Min nya favorit I say!
Hans har jobbat hela dagen men när han var klar så åt vi en sen lunch och lite glass medan gräbsen sov.
En sommardag i stan med andra ord.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer