Restaurang med barn

När vi bor på hotell i en storstad under så pass lång tid som en vecka så tycker jag att matbiten är den jobbiga delen. Om barnen hade varit äldre hade det varit lättare att sitta på en restaurang och man kan välja matställen efter smak och humör och inte efter barnvagnsutrymme. Jag försöker hitta butiker och restauranger som har lite högre ljudvolym än andra, då märks det inte lika mycket när vi kommer med vårt följe, iPads och iPhone och youtube går för fulla muggar för att vi i alla fall ska hinna få maten till bordet innan barnen tröttnat och vill vidare. Här i London bor vi precis ovanpå en Pret a Manger, nyttig färdigmat, kaloriangivet innehåll och lätt att ta med till hotellet. Jag brukar köpa med dagens måltider därifrån, tömma minibaren (alltså inte tömma som i svepa) och fylla på med mina egna livsmedel. Då kan jag äta middag “hemma” medan barnen tittar på TV eller sover och slipper all flottig restaurangmat, som i och för sig är god ibland men inte varje måltid under en veckas tid.

Första kvällen här i London åt vi på Pizza Hut, Sixten och Baxter älskade sin milkshake. Jag åt en ny typ av pizza som man köper per bit, 500 kalorier. Alldeles lagom för mig. 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer