Resultat

Hej! Tänkte lägga in ett kort blogginlägg i farten. Ska till förskolan och hämta hem små älskade gräbs efter varsin dag på eget håll. Jag har haft värsta grymma jobbdagen idag, vissa dagar klaffar allt med övningar och hur nöjda kunderna är med passen. Vilken boost!
Titti Schultz som jag tränar några gånger per vecka den senaste månaden har fått helt fantastiska resultat redan, så där så att hela kroppen utstrålar styrka. Det är häftigt hur snabbt det går och rätt det kan bli när man är noggrann med träningen och verkligen satsar 100%.
För varje människa som når sina mål och får så bra resultat av mina upplägg så blir det det bästa kvittot på att jag tänker rätt. Det är såklart skillnad på målgrupper men jag har nischat mig rätt hårt mot funktionell träning med stort inslag av intervallträning och pulsstyrka, det fungerar både för styrkeutveckling och fettminskning.
Idag kommer mina nya barfotaskor från Merrell som jag beställt. Det är mitt andra par, pace glove heter de i härlig lila färg. Vilken belöning för det hårda jobb jag lägger ner. Vissa unnar sig mat eller godis, jag unnar mig träningskläder och skor. Vilket väljer du?


Baxter unnar sig en ny vagn. En Britax b-agile som kommer få bo i bilen, perfekt resevagn i sommar också.
PS. I kväll kommer vinnaren av tröjan från Kari Traa utses och så kommer en ny tävling till glädje för alla barn. Ledtråd: Danmark!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer