Robinson och EuroVision

Jaha… Det var det. Norge vann. Och Lukas åkte ut. Någon som är förvånad?
Vi ägnade kvällen åt att håna koreografier, hitta lookalikes åt alla “artister” och avslutningsvis håna och hitta lookalikes till poängutdelarna. Vilken partykväll.
Sen blev det lilla bilen till Vasagatan för att droppa tjejerna som skulle vidare till grönare marker. Vällingby och Fasching.
Jag åkte ut till Nacka, la mig i sängen, placerade en kudde mellan knäna och somnade. Vaknade 5 gånger av att högra vaden krampade. Det gjorde den 5 timmar in i tävlingen när jag körde Åre Extreme också.


Innan start uppe vid Tännforsen. Redo för paddling.
I dag badade jag badkar för första gången med en mage storlek större. Shrimpy verkade inte gilla när varma vattnet fylldes på och nådde kulan. Han snurrade och snurrade så att magen gjorde vågor på vattenytan. Jag tyckte att det var underhållande.
Nu har vi tömt lägenheten i Nacka. På vår packning alltså. Jag ligger i sängen i lilla lyan på Kungsholmen och vilar. Hans&co är i Forum Nacka. Anna äter god sushi i Hornstull. Jag laddar för att orka gå ner till Mälarpaviljongen i eftermiddag.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer