Thank god it´s friday on a saturday!

Idag har jag ätit årets första måltid på TGIF. Hoppas det blir fler!
Solen sken på oss; Anna, Hans, Tova, Tom, Shrimpy och mig. Först fick vi ett bord med bänkar. I skuggan. Jag skyllde på min mage som inte kunde sitta utan ryggstöd. Vi fick ett nytt bord med soffor i solen. Tack Shrimpy.
Lite shopping på det på HM Hamngatan och sen lilla bilen upp till Kungsholmen. Införskaffade JellyBeans, fanta och lite lösgodis inför schlager/Robinsonkvällen. För så är det. Robinson mellan 2000 och 2100. Schlager mellan 2100 och 2115. Robinson mellan 2115 och 2125. Sen schlager resten av kvällen. Tur att det finns fjärrkontroll.
Igår fick jag praktisera hönsmammerollen. MalmöAnna skulle ut på Stureplan. I mina ögon helt ensam. Jag använde 20 minuter till att berätta hur farligt det är att gå ut i Stockholm och hur viktigt det var att hon ringde om hon behövde hjälp eller ville ha skjuts hem. INTE åka svarttaxi. Jag sov med telefonen under kudden hela natten. Anna ringde 1115 och var sliten. Jag med.
Anna för två veckor sedan på sin födelsedag i Västra Hamnen, Malmö
Anna för två veckor sedan på sin födelsedag i Västra Hamnen, Malmö

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer