Rum för barn & lunch

Idag har jag fixat lite på stan inför Sixtens 1-årskalas. Jag har bland annat beställt tårtor och en gigantisk heliumballong med Sixtens namn på. Jag tror att det blir kul för honom med lite pynt och sånt. Jag köpte massa tallrikar, muggar, servetter, ljus och banderolliknande material på
Party Shop på Sveavägen. Tårtleverantör blir Vetekatten på Kungsgatan.
När Sixten tröttnade på vagnen gick vi upp till Rum för barn på Kulturhuset igen. Det blev en lite kortare lekstund som tyvärr startade med att Sixten och en liten tjej skulle kramas. Ingen av dem hade vass balans så de föll som furor med armarna omslingrade och Sixten slog huvudet i det hårda trägolvet. Vi kramades lite och sedan försvann tårarna.
Vi har ätit lunch tillsammans med min pappa och Elin på ett café på Drottninggatan. Mycket trevligt! Härligt att kunna sitta ute i tshirt.
Nu sover Sixten i vagnen en timme och jag vilar lite på sängen. Ingen träning idag, skönt att återhämta mig så jag har ny energi till i morgon. Då blir det spinning igen.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer