Träning

Dagens träning skedde på Sats Sickla, min arbetsplats. Vi har fått massa nya konditionsmaskiner och nytt material till funktionell träning. Skoj!
Sixten låg och sov nästan hela passet men vaknade sedan på helt fel sida. Lite för tidigt med andra ord. Mycket gnäll har det varit och till slut så somnade vi båda på soffan en timme kl 1830.
Ny färdighet för dagen är att ställa sig upp i soffan och fåtöljerna och gå fram och tillbaka utan att hålla i sig. Jag lyfter ner och lyfter ner och Sixten klättrar upp. Envisa unge! Men det är en bra egenskap, envishet. Det har han ärvt från oss båda.

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer