Rum för barn

När vi löst av Mormor från Sixtens klor gjorde vi iordning oss direkt för att gå ner till Kulturhuset en sväng. Sixten älskar att vara där och det är ganska mysigt för oss vuxna också. De håller på och bygger om nu så tyvärr var staketet till småbarnsavdelningen borta så det blev mest lek i den stora avdelningen och i de mysiga underjordiska rummen. Tur att Hans var med för det är inte helt lätt för mig att krypa in där…Vi gick en sväng in på NK och handlade med oss middag hem; tacos och köpte varsin kebab på Hötorget till lunch innan en promenad hem. Sixten fick gå en lång bit, jätteduktig! Det är väl bara koncentrationen som vacklar, allt och alla runtomkring är ju sååå intressanta!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer