Ryggläge

I helgen som var började jag känna att det drog obehagligt i nacken. Det kändes som en begynnande nackspärr men det bröt aldrig ut på riktigt. Sen har veckan gått, jag har mer eller mindre ont varje dag. Varje kväll har rygg och nacke gjort lite mer ont och på morgnarna har har jag haft svårt att lyfta huvudet från kudden.
Smärtan har gjort mig lite nedstämd, jag har inte kunnat träna men bitit ihop utan problem på jobbet. I morse var det riktigt dåligt men jag gick till gymmet men en Ipren i kroppen och kunde jobba på förmiddagen. Men för varje timme av torsdagen som gått har jag fått mer ont och strax innan lunch kunde jag knappt röra mig utan att känna som knivhugg i ryggen. Till och med att prata gjorde så ont att jag nästan grät.
Jag blev tvungen att avboka resten av dagens kunder och lyckades få en tid till en naprapat. Han behandlade med mycket värme, elstimulering på musklerna som krampar och “råkade” släppa på tre låsningar i bröstryggen som small som en pistol. Jag har en överrörlig bröstrygg som jag skulle behöva träna upp men det är lättare att se till att andra tränar “småmuskler” än att göra det själv. Jag har fått en inflammation i skulderbladsmuskulaturen och musklerna strejkar.
Jag kunde hasa mig hem tre kvarter och lägga mig i sängen. Jag är beordrad vila över helgen, till att börja med ska jag bara ligga ner för att minska trycket på diskarna, men det fungerar bara till viss del då jag har workshop med hemmaträning på lördag. Tills dess hoppas jag vara smärtfri!
Hans kunde hjälpa mig att hämta barnen vid 15 och sen åka tillbaka till sin konferens han är moderator på eftersom jag inte kan ens lyfta huvudet från kudden just nu. Som tur är är våra barn självständiga och tycker om att mysa i soffan efter förskolan så än så länge klarar vi oss. Snart kommer Hans hem och tar barnen.
Imorgon har jag PT-kund, massage och ansiktsbehandling inbokad så jag vill verkligen kunna stå på benen. Tills dess ligger huvudet tungt på soffkudden och jag försöker att undvika rörelser som gör ont så gott det går. Det jobbigaste är dock vad detta gör för mitt humör. Jag vill inte känns mig nedstämd! 🙁


Försöker peppa mig med att titta på semesterbilder. Förra sommaren var vi på Kreta på Sunwing Makrigialos Ocean Beach Club. Sixten hade kritvitt kort hår.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer