Sats för hela slanten

Jag har haft den bästa helgen någonsin!!!
Några blogginlägg om vad vi har gjort kommer inte förrän i slutet av juni, ni får ge er till tåls. Det viktigaste för er att veta är att jag har de bästa vänner och systrar man någonsin kan föreställa sig. Jag älskar er!
Tillbaka i Stockholm igen och fokus är på gräbsen som vanligt. Sixten sov väldigt oroligt i natt, till slut la jag mig på mattan i deras rum med Baxters täcke som nådde ner till knäna. Lite frusen och stel några timmar senare. Sixten vaknade på fel sida i morse och var ett riktigt surkart. Eftersom han sovit dåligt dessutom bestämde jag efter samråd med Hans och förskolan att Sixten fick följa med Baxter och mig till Sats Sickla istället.
Gräbsen hade jätteroligt inne hos Mia på MiniSats. Lucas och Emelie var också där, kul med några 2-åringar också och inte bara bebisar. Jag gav gräbsen välling och bäddade ner Sixten i vagnen så att han skulle somna. Prick 11 när SatsBaby körde igång hade han till slut somnat enligt Victoria, min kollega.
Baxter och jag körde järnet med mammorna, det kändes lite tyngre på konditionsdelen idag, för mycket skumpa i helgen kanske? 🙂 Det är roligt när nya mammor kommer fram och berättar att det var jobbigare än de trott och att de ska köra varje vecka. SatsBaby är bra på så sätt att även de vältränade mammorna får sig en pulshöjare och styrketräning för överkropp. Det gäller att pressa sig själv och ta ut rörelserna ordentligt. De mammor som inte tyckt att SatsBaby är jobbigt har inte gått på mina klasser! 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer