Should I stay or should I go?

Sickan, Morfar Tomas och jag flyger ner till Malmö och härliga Tommarp på fredag. Vi har även bokat flyg upp till Stockholm på söndag kväll. Men på tisdag eller onsdag är det tänkt att Hans och jag ska åka ner igen för att spendera veckoslutet på Österlen. Denna helg blir den första som vi sover borta från Hans. Jag tvekar inte på att det kommer att gå bra. Speciellt nu när Sixten slipper vara hungrig på kvällar och nätterna. Jag kommer att klara det här!
Nu kommer frågan:
– Ska Sixten och jag flyga tillbaka till Stockholm för att två dagar senare åka bil 60 mil ner igen?
Eller
– Ska Sixten och jag stanna kvar ensamma på Österlen till Hans kommer ner på tisdag/onsdag?
Eller
– Ska Sixten och jag bjuda in oss själva på ett sleepoverparty hos Tant Anna i Malmö mellan söndag och tisdag?
Eller
– Ska vi tvinga ner Hans till Österlen redan på söndag kväll och istället åka hem på torsdagen?
Vad tycker ni?

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer