Sista dagen

Idag tillbringar vi sista dagen här i London och ikväll åker vi hem igen. Hans har haft ett galet späckat schema hela veckan och så även idag. Men jag har ju sånt bra sällskap här i form av min syster och min mamma så det går ingen nöd på oss. Idag har vi gjort Victorias secret och promenerat massor. Hans och jag storstilade på VS igår kväll så jag är jättenöjd. Men stövlar och väska som jag planerat och budgeterat för blev det inget av. Det är ofta så att när man väl bestämt sig för att köpa något så blir man väldigt kräsen. 🙂


Förmiddagskaffe på Starbucks


Moster och Baxter


Min mamma köpte så fint på Victorias secret. Nöjd!
Snart bär det av mot Heathrow!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer