Videoblogg med hemmaträning

Här är en videoblogg jag filmade i början av veckan i London. Det är en så kallad kombinationsövning med flera övningar sammansatta till en serie.
[videofyme id=”828196″ width=”500″ height=”320″]
Nu har vi landat på Arlanda, tagit oss hem till lägenheten på Söder och packat upp lite grann. Barnen var galet glada över att komma hem till sitt rum och har lekt järnet fastän klockan närmar sig midnatt. Sixten har nästan varit vaken 18 timmar på raken men han har alltid varit sån att han inte behöver sova för att hålla humöret uppe. Vi har fått bra sovmorgnar fram till 08 engelsk tid, 09 svensk tid, vårt hotellrum var så mörkt nämligen. Det ska bli spännande att se när de små vaknar imorgon nu när de somnar först vid midnatt.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer