Sixten åker skateboard

Åh vilket fantastiskt väder vi har i Stockholm idag! Jag var så tidigt på jobbet och gymmet ligger nere i källaren så nu på eftermiddagen när jag har en lång paus och kom upp i solen blev jag paff över vårkänslorna.
Innan jag ska hämta hem gräbsen från förskolan och sedan till jobbet ikväll igen så ska jag förbi en PR-byrå och mingla lite. Kanske träffar jag någon av er där?
Bjuder på en film från igår på Sixten där han åker skateboard. Bra förutsättningar. 🙂
[videofyme id=”442433″ width=”480″ height=”360″]

Sixten åker skateboard

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer