Några tankar om dagen

Framåt eftermiddagen när gräbsen vilat upp sig på soffan en stund vill de gå ut på terrassen och leka. Den allra största skillnaden mellan vår nya lägenhet och vårt förra hem är just möjligheten att kunna öppna upp och släppa ut barnen. Det är som att vi bor i radhus fast i stan.


Sixten har varit på utflykt till en park i närheten av förskolan; Drakenbergsparken, och han älskade det. Imorgon ska även Baxter få följa med dit men när de gör utflykter med förskolan så brukar Baxter alltid nicka till i vagnen och missa de spännande. Jag hoppas han håller sig vaken i morgon. 🙂
Vi spelade i alla fall bandy på terrassen idag, Baxter och jag mest. Sixten tränar på att åka skateboard. Han har grym balans för att vara 2,5 år. När Sixten ska spela bandy så lägger han upp bollen på en brunn i marken och säger “gagiggalorerna redo!” och sen skjuter han iväg bollen. Jag garvar mest.


Det slutade med att vi inte fick in gräbsen till middagen så kvällens blodpudding åts ute på bänken medan Hans och jag åt kesella vid köksbordet. Nu är vi hemma från cykelpasset och har vinkat av mormor som hjälper till med gräbsen. Passet kändes lite tyngre än vanligt, inte så konstigt kanske med tanke på träningsdosen men min pulsklocka Quest från Suunto visade att jag lyckades hålla uppe pulsen trots lite slitna ben. Klockan är smart och rekommenderar utifrån mina värden att jag bör vila 29 timmar till nästa träningspass för full återhämtning. Bra att den säger till. Att den själv räknar ut de tre blocken i passet utifrån min puls är coolt och så gillar jag att man inte behöver fukta banden.


Nu ska jag fylla på med mat och sen krypa ner i sängen och återhämta mig inför en ny arbetsdag. 0615 på gymmet it is!
Sov gott!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer