Sixten och Agnes

Vi har såna mysiga dagar tillsammans nu när Hans är hemma med oss på dagarna. Jag får lite sovmorgon och frukosten serverad när jag kliver upp, lyx!
Både igår och idag har vi gått till gymmet direkt efter frukosten så har vi träningen gjord. Idag bjöd jag Agnes på lunch så när Hans gick ut och skulle köpa nåt (till mig!) åt vi pasta medan Sixten sov i vagnen ute i trappan. Men när Sigge sovit klart blev det action som vanligt.
Ikväll ska vi inviga thairestaurangen i huset, det var evigheter sedan jag åt thaimat! Gott!

Relaterade inlägg:

Julafton 2012, Hans gästbloggar

Sixten vaknade kl 06.00 igår. Det var perfekt för då slapp jag ligga vaken längre. Vem vill sova då man är ledig??? Kakstinn frukost på det och sedan ut på Söder för lite frisk luft. Vi valde att mata “ankorna” (läs: fiskmåsarna) nere vid Årstaviken. Grabbarna fick kalla fingrar. Fåglarna fick saffransbullar och ingefärskakor. Lovisa […]

Läs mer

Some drama

Det blev en dramatisk eftermiddag idag. Barnvakten ringde mig på jobbet och berättade att Sixten ramlat och slagit hål i bakhuvudet. Det blödde ganska kraftigt och Sixten var rätt skärrad. Jag är jätteglad att hon ringde mig direkt, innan hon började undersöka Sixten närmare, om han skulle behöva sy. Jag kastade mig på cykeln och […]

Läs mer

Sixten och Baxters julpyssel

  På barnens nya förskola pysslar de väldigt mycket. Även de allra yngsta, som Baxter och hans kompisar får sitta och pula och fixa ihop saker. Sedan hjälper pedagogerna till och sätter samman projekten så att barnen kan se helheten och vi vuxna får saker som går att spara till barnen blir några år äldre. […]

Läs mer