Sixtens första barnvagnspromenad

Vi har precis varit ute en kort runda med vagnen. Jag har ganska ont i höfterna sedan förlossningen och känner att det blir bättre om jag rör på mig och inte bara sitter och ammar.
IMG_0971
IMG_0972
IMG_0974
Sixten verkar tycka att tysk kvalitet är najs. Han somnade i alla fall direkt och ligger nu kvar i vagnen ute i hallen och sover gott.
I dag väntar vi två besök. Undrar om Sixten kommer behaga öppna sina vackra ögon?

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer