Sixtens pärm

Ni är flera som har bett om att få se slutresultatet på Sixtens pärm. På Sixtens förskola används pärmen som ett underlag och uppslag för pedagogerna att föra samtal kring tillsammans med varje barn. Pedagogerna fotar verksamheten varje dag och skriver ut bilder och berättelser om barnet och detta samlas i samma pärm tillsammans med vissa teckningar.
Jag har valt att inte visa Sixtens äldre syskons sidor, precis som att jag sällan skriver om dem här i bloggen. Dessutom saknas sidor som jag ska fylla på pärmen med om barnens farmor och farfar och kusiner. Jag hade inga bra foton på dem så det får komma senare. Det viktigaste är att pärmen är på plats och att jag är jättenöjd. Det är första gången i hela mitt liv (jag var ingen pysseltjej varken på dagis eller fritids) som jag har suttit och klippt och klistrat och knåpat och nu är jag helt slut! Det är tur att det är ett helt år kvar till jag ska göra en ny pärm åt Baxter. 🙂
Varje sida ligger i en plastficka så det var svårt för kameran att hitta fokuset, därav vissa suddiga bilder. Jag blev klar efter midnatt så jag prioriterade inte att ta ut varje sida. Men jag kan i alla fall bjuda på inspiration och visa att ALLA kan, även jag. Det är ambitionen som räknas.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer