Sköna söndag & Midnattsloppet

Idag har jag en skrotardag. De infaller sällan. Då skrotar man.
I nya rosa mjukbyxor, inhandlade på Peakrean igår samtidigt som vi kollade på Prideparaden. Många tårar från min sida. Jag blir rörd och berörd av människor engagerar sig, som brinner för något, som satsar sin tid, som offrar sig, slåss för de svaga.
Senare idag ska vi springa. Det vräker ner utanför fönstret så jag hoppas att det blir uppehåll framåt eftermiddagen. Sista intervallerna i maxfart innan Midnattsloppet på lördag. Jag längtar efter Lina som jag lärde känna på Mammabloggkryssningen i juni, min vän Anna ska också springa, precis som min syster Agnes och Terese.

Ska någon av er andra springa Midnattsloppet på lördag?

Det här ekipaget får stanna hemma på lördag kväll, ingen hejaklack för min del med andra ord men kanske kommer någon av er och hejar?

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer