Förboka Bugaboo Donkey – Leverans 1:a september & svenska priser

Nu har äntligen leveransdatumet för den första omgången av Bugaboo Donkey till Sverige satts. Den 1/9 2011 smäller det! Ni kan förboka ett eget exemplar hos Barnbutiken, bor ni utanför Stockholm levereras såklart Bugaboo Donkey hem till er, kostnadsfritt!

Svenska priser Bugaboo Donkey

Det är ett mindre antal exemplar som kommer till de svenska återförsäljarna i första leveransen eftersom Donkeyn lanseras samtidigt över hela världen, därför behöver du förboka ett eget exemplar för att vara på den säkra sidan.

Vår familj är supernöjda med vår vagn och ni får gärna läsa min recension av Bugaboo Donkey.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer