Slutspurten till sommaren

Nu är det verkligen slutspurten på vårterminen 2015!
 
 Eftersom jag varit bortrest nästan hela våren: Thailand i mars, boklansering och klädkollektionslansering också, en vecka i Marbella, två veckor i Grekland och sedan en trip till Västkusten förra veckan så känns det som att den här våren bara försvann i ett nafs. Jag kan knappt förstå att det är studenttider!
 
 Vi fick verkligen mersmak på Västkusten i helgen och har redan bokat in både Göteborg och hotellet Gullmarsstrand i Fiskebäckskil i sommar igen. Jag älskar att vara nära havet!
 
 Vi smygstartar sommarlovet med en sväng ut till vår lilla Roslagspärla vid havet redan på fredag och sedan kommer vi att åka lite fram och tillbaka mellan huset och Södermalm fram till efter midsommar. Innan dess har jag några stora jobbprojekt att sjösätta som jag jobbat stenhårt med över lång tid så jag längtar verkligen. Stora löparboken för kvinnor gör succé och fortsätter att tryckas i nya upplagor samtidigt som ni som redan köpt boken och följer något av programmen i boken berättar om fantastiska träningsresultat. Jag älskar det! Tack för att ni delar med er!
 
 
 


Hotell Gullmarsstrand ligger precis vid havet, i princip ute på bryggan! På andra sidan vattnet anar ni Lysekil.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer