Frågor om resan till Thailand

Jag har fått många frågor på mail om resan till Thailand i vinter så tänkte att det är smidigast om jag svarar i ett blogginlägg så att alla ser dom!
Vilka datum är resan?
Det är två olika veckor att välja mellan:
En grupp åker från Sverige 29/11 och landar i Sverige igen 8/12. Den andra gruppen åker från Sverige 8/12 och landar i Sverige 17/12. Det är alltså 7 dagar på plats i Khao Lak.
Hur bor man?
Vi har bokat en egen mindre resort ett par kilometer upp i djungeln i Khao Lak. Det är totalt 10 bungalows runt en stor pool. Om man bokar dubbelrum och åker ensam paras man ihop med en annan resenär, om du bokar enkelrum så bor du i en egen bungalow. Lakan och handdukar finns på plats men ta gärna med strandhandduk. Det finns möjlighet att lämna in kläder till tvätteri i närheten.
Är det en löparresa?
Nej, den här gången är det en resa med bred inriktning. Vi kommer att växla många olika typer av träningsformer. Du kommer till och med att få köra thaiboxning på en riktig klubb om du vill. Det var nog ett av de mest uppskattade träningspassen när vi åkte i mars i våras.
Kan man åka ensam?
Ja, det är en liten grupp, max 20 personer som åker och du som åker ensam kommer garanterat att få vänner för livet under den här veckan. Vi gör gemensamma utflykter på dagarna då vi hoppas att alla vill följa med, till exempel till stranden, till öar ute i havet och till marknaden.
Hur mycket fickpengar behövs?
Alla luncher utom en betalar du själv, en av middagarna på stranden betalar du också själv. Annars så är det fickpengar till fruktfat, smoothies och drickor på stranden som du behöver ha. När vi åkte i mars gick alla bananas på thaimassage på stranden som kostade ca 80:- per gång, många tog en massage om dagen.
Måste man vara med på alla pass?
Jag kommer att köra två pass per dag, morgon och eftermiddag förutom en dag då vi är lediga på eftermiddagen. Man väljer helt själv vilka pass man vill vara med och ingen kommer varken att tjata eller övertala dig att vara med på ngot du inte vill. Tvärtom tycker jag att du ska se den här resan som en grym möjlighet att bara tänka på dig själv under en hel vecka.
Måste jag kunna springa?
Nej, du behöver inte kunna springa! Jag anpassar all träning utifrån deltagarnas förutsättningar och det här är inte en löparresa utan en exklusiv och intim träningsresa med stor möjlighet att skräddarsy och individanpassa innehållet.
Hur fungerar det kring måltiderna?
Frukost och alla middagar utom en äter vi uppe på vår resort, Villa Mangosteen. Middagarna tillagas av en thailändsk kock som är på plats hela veckan. Vi har alltid vegetariska alternativ och allergier är inga problem. Luncherna äter vi nere på stranden och på våra utflykter.
Kan jag åka med min partner?
Absolut! Den första veckan har vi gjort till en ren tjejvecka men vi har haft stor efterfrågan från par där killar och tjejer vill åka tillsammans. Därför har vi gjort en blandad vecka, nummer 2, så att du kan åka med din man om du vill. Det är dock inte lämpligt att ha med barn på denna resa men vi har efterfrågan på det så i framtiden ska vi kika på möjligheten att resa hela familjen.
Vad kostar det?
Flyg, boende och mat enligt ovan kostar 15900:-. Om du vill bo ensam tillkommer enkelrumstillägg. Alla utflykter, gemensamma transporter och entréer till nationalpark samt thaiboxningsklubb ingår. En tjej fick tillbaka pengar på skatten och bestämde sig för att boka resan direkt, det är kul!
Fler frågor?
Maila oss! traningsresor@rosaskrot.se
Mer info och bilder? Kolla HÄR och titta även under #skrotisarithailand på instagram!
IMG_3497 IMG_3496 IMG_3513 IMG_3515 IMG_9656 IMG_3555 IMG_3595 IMG_3663 IMG_3636 IMG_3708 IMG_3728 IMG_3747 IMG_3763 IMG_3907 IMG_3900 IMG_3914 IMG_3867 IMG_4009 IMG_4002 IMG_3990 IMG_3971 IMG_3978 IMG_3972 IMG_3923 IMG_3936 IMG_4056 IMG_4067 IMG_4069 IMG_4076 IMG_4061

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer