Snabbast och snyggast på cykel i stan

I samarbete med Smartcyklar.


Jag är helt kär i min nya cykel, som dessutom många andra verkar gilla. Jag cyklar varje dag numera denna fina höst, på väg till möten, träning, events, barnens skola, luncher, och folk har flera gånger stoppat mig för att fråga om min snygga karamell till cykel. 🙂
Stockholm är en fin cykelstad och det är härligt att känna känslan av frihet och oberoende när jag glider fram längs vatten, kajer och broar med vinden i ansiktet. Cykling är det bästa transportmedlet. Och motionen får man på köpet. – Fem poäng!
När jag hämtade ut min cykel fick jag fin hjälp i butiken på Birger Jarlsgatan. Smartcyklar finns nämligen inte bara på webben utan har också personlig service med trevlig och kunnig personal, som hjälpte mig att justera inställningarna perfekt efter mina behov och önskemål. Sånt är viktigt när det gäller cykling.


Jag har en fin nyhet till er läsare: Om ni uppger koden “LOFSANSMART” så får ni 15% rabatt hos Smartcyklar. Giltighetstid två veckor (till 7e oktober). Bra va?
Och missa inte:
På tisdag avslöjas vem som vann min & Smartcyklars tävling om en språjlans Merida Crossway 15-MD 2016!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer