Tre saker om mig

Tre saker jag skulle vilja uppleva igen

1. Min gymnasieutbildning, dessa tre år var sjukt roliga och jag skulle så gärna vilja gå igenom dom igen!
2. Min första graviditet. Jag mådde väldigt dåligt under den perioden och hade det tufft mentalt. Jag var deprimerad och ledsen. Jag skulle vilja vara gravid för första gången igen och kunna njuta av perioden.
3. Min allra första arbetstimme som PT, 2005 tror jag det var. Oj vad många misstag jag gjorde och vad jag har lärt mig mycket sedan dess.
Tre saker som jag vill ha
1. Ett eget litet sommarhus vid vattnet, lagom långt bort från Stockholm men ändå nära för att kunna åka dit över dagen.
2. En hel månad varje år som jag kan åka utomlands under utan fasta jobb-åtaganden.
3. Den nya iPhone 7, med stor skärm och bra kamera så att jag enkelt kan jobba med telefonen under dagarna.
Tre saker jag älskar att göra
1. Kolla på serier på Netflix.
2. Göra mina barn glada.
3. Umgås med mina vänner.
Tre saker jag vill bli bättre på
1. Städa lite grann varje dag. Jag är bra på att städa när jag väl tar tag i det men jag skulle vilja ha motivation att plocka undan grejer varje dag.
2. Att inte alltid känna att jag måste jobba, typ all vaken tid.
3. Äta regelbundet under dagen.
Tre saker jag inte kan vara utan (förutom det självklara som familj & vänner)

1. En riktigt bra telefon med alla appar för instagram, Facebook och mail såklart.
2. Ett par sköna snygga sneakers.
3. En snygg praktisk ryggsäck.
Tre saker i gymmet jag inte klarar mig utan.
1. En rejäl kettlebell.
2. Ett räcke tillräckligt högt för att kunna göra både chins och fästa TRX i.
3. Musik!


Tack Engla för inspirationen och Pischa för bilder!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer