Snygg och praktisk i sommar

Vi möter den första sommaren då Sixten kan gå, han kröp förra sommaren. Redan nu har han gjort några riktiga faceplants i asfalten men han är morsk och borstar av knäna.
Apoteket har i samarbete med designern Lotta Kühlhorn tagit fram en sårvårdsnecessär som är liten, behändig och speciellt anpassad för att ta med på resor, barnvagnspromenader och vandringar. Den praktiska kardborreknäppningen gör att du lätt kan sätta fast den i bältet, ryggsäcken eller på barnvagnen. Necessären innehåller ett urval av Apotekets sårvårdsprodukter som behövs för att ta hand om små sår som skärsår, skavsår, skrubbsår och mindre operationssår.
Perfekt för oss som är ute hela dagarna! Jag har redan fäst vår necessär på Bugaboo Donkeyn så att vi alltid kan plåstra om och fortsätta leka trots små olyckor på somriga barn.
Vill du också ha en designad sårvårdsnecessär från Apoteket? Hojta till så skickar jag denna till en av er. 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer