Söderbönor som skapar feeling

Som många andra som också jobbar i träningsbranschen är januari årets mesta månad, som PT drar många i mig plus att vi har en enorm tillströmning av nya klienter som startar coachning online via Lofsangruppen. När det blir mycket jobb kvällstid för mig är jag noga med att frigöra lite tid för mig själv mitt på dagen så att jag får en hållbar arbetsdag även om den pågår i 12-14 timmar. Idag använde jag en timmes paus åt att fixa mina röda julnaglar som jag haft sedan första advent. Nu är det slut på julen och jag vill ha vår i sinnet. Vår=liiiiiiiila! Snacka om vårfeeling.
 
 


Ikväll hade jag sen långt möte tillsammans med två coacher i Lofsangruppen; dietisten Sophia och sjukgymnasten Louise. Vi har lagt plan för kommande månader för deras klienter och utvärderat föregående period för varje klient. Innan Sophia kom lyckades jag tjata till mig en massage av Louise, snacka om dubbel lyx! Det roliga är att nagel-Lovisa och Louise bor grannar, mina främsta två välbefinnandeprofiler som gör underverk för mitt inre och yttre. Louise har sin mottagning på Rosa Skrot och Lovisa driver salong Beautybox på Hornsgatan så vi har dessutom vårt lilla Södermalmskvarter tillsammans yrkesmässigt. Det är härligt med småstadskänsla mitt i stan!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer