Spiken i kistan

Förutom en jättefin omelett till frukost har den här söndagen varit en enda lång sockerfrossa. Bakverk, varm choklad och tårta både här och där. Som spiken i kistan är jag på vår pizzeria och beställer middag åt oss nu medan Hans nattar barnen. Ska det vara ska det vara ordentligt. Imorgon är det grötfrukost och vanlig riktig mat på menyn igen. Det jag mår bäst av. Vi stannade till på Ica Maxi på vägen hem från min mammas kalas och fyllde upp skåpen med mat till mig och barnen i veckan. Massa lax, kyckling, parmaskinka, mozzarella, tomater och ägg. Sånt jag lever på typ. 🙂
Men först pizza i magen.


Okej att jag är liten. Men det finns en som är likadan. Älskade syster!


Agniezka…


Tre viktiga män i mitt liv: två svågrar och en liten miniperson

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer