Stadsteatern, Grand hotell och lite glass

 Denna helg har nog varit den bästa på länge!
 
 När min pappa bjöd hem Sixten och Baxter till sig över helgen öppnade sig en stor dörr för mig och Hans att göra vad vi ville. Vi hade sedan tidigare, som julklapp från min mamma, fått biljetter till From Sammy with love på Stadsteatern. Vi kombinerade föreställningen med ett dygn på Grand hotell med middag och spa. Underbart!
 
 Innan vi åkte hem till min syster Elin som fyllt år för att möta upp resten av min familj så tog vi en sväng på NK och shoppade lite. Så lyxigt med 24 timmar utan barn och för en gångs skull var vi inte trötta småbarnsföräldrar som bara vill sova utan vi orkade köra hela racet med häng i baren och allt. Som avslut på kvällen började vi titta på Bron som så många rekommenderar varmt. Vi måste ha något att titta på fram till Orange is the new black startar på Netflix igen.
 
 


Jag kombinerar gärna en svart klänning med gympaskor, dessa med kilklack från Gstar och en lite sportigare jacka också från Gstar.


Ett urval från 3-rättersmiddagen och min frukost i morse.
 
 


Jag hade gärna hängt i Kungsan och lyssnat på Steve Angelo med kidsen men Cadierbaren på Grand lockade Hans mer.


På vägen hem från vår lilla citytripp stannade vi på 18 smaker och köpte glass.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer