Sthlm Heartbeat på fotografiska

Igår var jag och många av mina kollegor i Lofsangruppen och branschkollegor på Fotografiska där Sofia Bursjöö anordnade stort träningsevent åt oss, kallat Sthlm Heartbeat. På kvällen öppnades eventet för allmänheten och deltagarna fick träna för Pischa, årets PT 2016, Funkygine, träningsstjärnan från Norge och Sofia Bursjöö aka Uppochhoppa som körde ett rörlighetspass.
Vi som var på plats dagtid blandade teoretiska och praktiska workshops, träningspass och mingel. Jag opererade bort en tand häromdagen och kunde inte vara med på träningen men det såg sååå roligt ut!
Bra jobbat Sofia med team!
Här kommer en riktig bildbomb från dagen och även en film
 

 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer