Ny vecka med Röhnisch-event

Nu är jag redo för en ny vecka – ute på andra sidan efter min tandoperation i torsdags. Jag har så roliga projekt den här veckan med fotografering för Topphälsa magazine imorgon, middag med vänner på torsdag och årsmöte med kanotförbundet på lördag bl.a. På söndag kör jag ett löppass tillsammans med Röhnisch och XXL Sport i Stockholm, superroligt! Löppasset är för att fira lanseringen av den nya kollektionen 💙Running Capsule💙 som släpps idag. Jag hårdkörde löparkjolen (det är små shorts innanför) och linnet i Thailand. På söndag blir det tights och jacka från samma kollektion för min egen del – i väntan på kjollöpning i Sverige!
Läs mer och kika på alla plagg inne hos Röhnisch om du vill!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer