Sunwing Resort, Ocean Beach Club i Makrigialos

Hans och min bröllopsresa går av stapeln på torsdag och vi kommer att tillbringa två veckor på Sunwing Resort, Ocean Beach Club i Makrigialos på Kreta. Vi har valt en lägenhet/svit på den övre våningen för att kunna ha öppen dörr till terrassen utan att gräbsen tar sig ett obevakat dopp i poolen. Vi vill självklart åka på bröllopsresa tillsammans med våra barn. De är ett resultat av vår kärlek och viktigast i hela världen för oss. Vi ska ha två veckor utan tider att passa, god mat, lite träning (såklart) men framförallt massa sol och bad i hav och pool. Vi ska leka från tidig morgonstund till sen kväll och njuta av varandras sällskap.
För att ha kvällsol hela vägen fram till att solen träffar horisonten bokade vi en svit längst ut på hörnet med vidunderlig havsutsikt. Där ska Hans och jag sitta på kvällarna och drömma om framtiden och alla de år vi ska tillbringa tillsammans. Tänk att jag ska få leva ihop med Hans resten av våra liv!
Från Ving:
Nya Ocean Beach Club är ett hotell byggt för familjelyx. Ocean Beach Club är en del av Sunwing Resort Makrigialos och våra gäster har självklart tillgång till Sunwings stora utbud av aktiviteter.
Vi kan inte ta åt oss äran för konstruktionen av horisonten och havet, men vi har kompletterat platsen med ett designhotell för den moderna familjen. En avslappnat lyxig designupplevelse med influenser av Skandinavien och Medelhavet.
Ocean Beach Club är fullt av generösa ytor där stora och små sällskap kan hänga och spela spel, leka, läsa böcker eller bara sitta och prata. Drömmen om ett vardagsrum där alla får plats, där ute och inne flyter ihop, blir verklighet på Ocean Beach Club.

Hotellet vänder sig mot havet och ligger precis ovanför en av Kretas allra bästa ständer. Här finns generöst med ytor för sol och vilsamt umgänge men även nybyggt SPA, gym och SATS-klasser.

Brukar ni resa med Ving?

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer