Super Mario med Jessica

Idag hade jag sällskap på gymmet! Emelie, en klasskamrat från GIH och också vikarie på min lärartjänst skulle passande nog också träna armar så vi körde ett effektivt supersetpass för biceps och triceps. Innan dess sprang jag mina intervaller på bandet; 10*45sek 17km/h.
Hemma kom en av mina äldsta vänner Jessica förbi för att hänga med Sixten och mig. Vi spelade TVspel, det har vi alltid gjort och kommer alltid att göra, ända sedan sjunde klass!
Nu har både Jenny och Jessica sett vår lägenhet och båda tycker att vi har det så fint, det gör mig så glad!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer