Sushidejt i Sjöstan

Vi är nyligen hemkomna från vår långa promenad från Sjöstaden, 11 km t.o.r! Vi hade en sushidejt med min fd kollega Anna, så himla najs! Både Sixten och Baxter fick fina presenter och jag fick en stund utan bebis eller vild 1-åring i famnen. Vi är lika Anna och jag. Lika träningsfixerade liksom. Det är skönt att träffa såna människor också nu när jag inte är på jobbet så ofta längre.
Efter shopping på Adidaslagret (tips: de har mycket fint i storlek 62 och uppåt för både flickor och pojkar just nu) tog jag färjan till Söder. Det var ett år sedan sist, tiden går fort. Jag kan sakna att bo i Sjöstan men livet är lite mindre komplicerat här i stan faktiskt. Nära till allt!
På Söder och i Sjöstan låg det både snö och is på trottoaren till skillnad från här i city så jag halkade fram som Bambi med Converse på fötterna. Det är tur att jag har vagnen att hålla mig i.
Baxter invigde sin nya mössa och halskrage från Geggamoja idag, han fick dem av min bror och hans familj i söndags. De är fleecefodrade, varma och snygga. I like!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer