Svarte Bageri och Ystadstripp

Vi bor strax utanför Ystad i ett litet samhälle som heter Svarte. Vi har bytt hem med en familj som bor här, mittemellan att leva landetliv och stadsliv i Ystad. För oss som bor i en lägenhet på Södermalm blir det enorma kontraster med hästar utanför dörren, en stor trädgård med studsmatta, lekstuga, och trädgårdsland. Barnen är i extas och min syster Agnes och jag utnyttjade den stora ängen nedanför tomten till intervallöpning. Även om det är långt i från behagligt sommarväder så finns det många roliga utflykter vi kan göra, även om strandhäng önskas.
Igår cyklade vi ner till Svartes lilla bageri och fikade på förmiddagen och sedan tog vi cyklarna vidare in till Ystad och köpte jordgubbar. Det är perfekt att ha med cyklar och vagnen att kunna hänga på när vi åker på semester. För barnen är det ofta det lilla som blir det stora och värdefulla. En cykelutflykt blir ett äventyr.


Jag och mitt crew på Svartes ängar.


Vilken pärla!


Fantastiskt surdegsbröd och bakverk i det lilla bageriet.


Och vill man bränna lite efter fikan kan man ta några intervaller.


Det gäller att ha underhållning under fikan. Här går tåget precis intill.


Ganska gulliga.


Mitt hangaroundgäng.


Vi cyklade och cyklade.


Och till slut kom vi till Ystad.


Kvällsnöjet blev 10*100 meter, ett benpass och ett magpass i trädgården.


Återhämtning.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer