Sveriges mest inflytelserika träningsbloggare

Jippi! Vilken grym start på denna fredag!


Från New York!
Idag tillkännages Twinglys rapport över inflytelserika träningsbloggare, mycket länkade träningsanläggningar  och omnämnda varumärken. Högst upp på listan över inflytelserika träningsbloggare kommer jag! Vilken boost! Stort tack till alla er bloggläsare och andra bloggare som ger så mycket!
De andra bloggarna på listan är många av mina favoriter:
Träningsglädje
Upp och hoppa
Träningslära
Ida Warg
Jonas Colting
Live it love it
Jessica Clarén
Trend och träning
Cecilia Folkesson
Aldrig vila
Erdoderdo
Alla kan träna
PT-Fia
Rosa Skrot är Sveriges tredje mest ombloggade träningsanläggning, grymt! Och Röhnisch som jag samarbetar mycket med är också med på listan såklart. 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer