SVT:s Född 2010

För er nytillkomna läsare som inte fattar någonting om SVT och filmning hit och dit så ska jag berätta.
Vår familj är med i ett stort projekt där SVT följer 10 barn födda 2010 under 16 år. Familjerna filmas regelbundet och avsnitten klipps ihop efterhand. Den första säsongen klipps just nu och kommer med stor sannolikhet sändas från januari 2012. Sedan kommer det att sändas avsnitt regelbundet varje år, både i tidsordning men också i teman.
Vi blev tillfrågade att delta i projektet utifrån min blogg, hur de andra familjerna castats vet jag inte. Alla familjer är olika på ytan; en del bor i stan, andra på landet, ensambarn, 5 barn, ensamstående, styvfamiljer osv. Vi är en av två innerstadsfamiljer.
I högra spalten ligger ett skrivfält där ni lätt kan söka på andra inlägg om när SVT och Martina (vår filmare) varit här. Skriv “SVT” eller “Född 2010” så borde inläggen komma upp.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer